Med rätt stöd kan man lyckas med vad som helst och som din Doula ser jag fram emot att stödja dig. Jag heter Kathleen men kallas för Kat. Jag kommer ursprungligen från Kanada och har nu blivit ’Kana-Svensk’ efter 30 år i Sverige. Jag pratar svenska, engelska och lite franska (från mitt barndom)och bor i Nacka utanför Stockholm med min man, våra 3 barn och en labrador.

Graviditet och Födande är en magisk upplevelse och har varit min passion sedan barndom. Jag önskade följa min mammas fotsteg och jobba på förlossningen och efter min andra förlossning började jag att satsa på drömmen. Som undersköterska på Antenetal, Förlossningen och BB har man haft glädjen att omvårda nyblivande familjer. Jag utbildade mig vidare till Doula 2017 via Förlossningsgruppen för att stödja familjer att få ett meningsfullt minne för livet.

Det finns inget rätt sätt att föda barnet men vi kan samarbeta med hjälp av olika verktyg samt min kreativitet, flexibilitet, lyssnande och stöd så kan vi tillsammans hitta rätt sätt som fungerar för dig.
Jag ser fram emot att träffa dig!

Utbildningar
Family Studies – St Pauls Highschool Early Childhood Education – George Brown College Undersköterska – Lärgården

Kurser
Doula – Förlossningsgruppen Aktiv Baby Instruktör – Spinning Babies – Öronakupressur (NADA) –
Gravidmassage-kurs (Nordlys) Fur instruktör – BirthBliss Academy
Ledarutbildning – Svenska Scoutförbundet